Boleh ke buka buku pink di KK dalam masa PKP ni ?

Hi mommies, saya baru pertama kali mengandung dan saya plan untuk buka buku pink bila kandungan masuk 12 minggu. Tetapi dalam masa sama KK tak boleh buka buat masa sekarang . Jadi perlu ke saya buka buku pink tu juga di klinik swasta untuk mengetahui perkembangan saya dan baby ?

1 Balas

Call dulu klinik kat tempat puan. Selalu dia ada kkia yg kecil dan kkia yg besar(ada doktor O&G). Kalau dorg ckp boleh buka, dtg je.