Ketulan darah atau ketulan lain

Hello mommies. Saya baru bersalin 3 bulan lalu dan ambik perancang depo. Dari mula cucuk langsung tak datang period. Bulan ke 2 baru datang period and harini hari ketiga. Saya rasa sakit senggugut and rasa ketulan keluar di mana saya ingatkan ketulan darah normal period tu. Bila saya check pad, ketulan yang keluar macam ni. Saya risau and takut. Ada mommies tahu adakah tu ketulan biasa atau sebaliknya? Atau apa ek kalau boleh sesapa share saya buntu

Ketulan darah atau ketulan lain
1 Balas

saya rasa normal sebab saya period pun keluar ketulan macam ni.