Perut mengeras

Hi mommies! Saya baru 2nd trimester. Perut belah kiri lebih mengeras berbanding kanan. Baby duduk di belah kiri ke atau macam mana? Cause banyak kali rasa belah kanan lembik bila ditekan tapi belah kiri rasa lebih padat. Ada sesiapa seperti saya?

6 Balas

sama🤭 sy dri 1st trimester, pun keras belah kiri, timbul pun belah kiri je, kanan kosong xde apa, dia duk situ la tu, bila baring belah kanan je rasa mcm berat semacam, kalau baring belah dia duduk tu baru selesa