Baby besar

Hi mommies saya baru 25 minggu tapi perut besar sangat mcm dah nk bersalin.. sy bukan mengandung kembar ya.. Sy rasa sbb dr ckp baby mmg besar.. anggaran dlm 1.5kg.. plus ada gdm pulak.. tp dr ckp sy mungkin boleh normal sbb sy tinggi.. takot pulak nk brsalin nnti mcm mn pula sakitnya.. ada yg mcm sy tak?

Baby besar
2 Balas

samala saya pun besar dah perut nak bangun suruh suami angkat tangan susah nak bangun saya pun gdm jugak tu tapi control diet anak sulung saya bersalin normal harap yg kedua dapat normal lagi.

OK je, lain kandungan lain perubahan fizikal. Kawal pemakanan sesuai GDM