Penat, mengah dan kebas kaki

Hi mommies. Saya baru 14 weeks tp bila jalan sikit dh penat , mengah kebas kaki. Normal ke? Ke yg lain pon rasa yg sama? Risau bagaimana laa nt kalau makin sarat

2 Balas

Normal sis.. sis make sure pakai kasut yg selesa ye.. sis jgn stress psal akan dtg.. sis positive je n sabar dgn ujian ni sb sis mampu and kuat skrg pn dh 14 weeks kan.. 😊 kalau letih tu rest je sis, kalau g mane2 make sure bwk snacks and air spye ade tenage n xpnt.. sb bdn kte cpt lapa byk gne tnaga utk dr sndri n baby.. so mke sure before jalan mne2 mkn kyg2 dlu ye.. take care moge dipermudahkan 😊

normal nnti try pakai cmpress socks..mg dpmudahkan segalanya .aamiin