Tumis for baby

Hi mommies, saya ada beberapa soalan nak tanya. 1. Biasa mommies start tumis utk baby start baby berapa bulan? 2. Mommies terus tumis bawang merah + bawang putih atau mommies kenalkan satu persatu? 3. Mcm mna mommies ajar baby minum air masak ye? Baby suka sembur klau bagi air masak Sorry byk soalan, saya first mom 🙏🏻😭

2 Balas

1) 7 bulan 2) Terus sekaligus 3) Bagi anak masa. Saya guna sudu then gradually move to sippy cup and lastly open cup.