baby 10month

Hi mommies . Saya ada baby berumur 10 bulan . Baby saya suka pukul org (tampar,tarik rambut,kdg2 cakar tapi dia pukul tu cara baby lah) saya nak tanya benda ni kalau tak dibendung adakah nanti dia akan jadi salah satu habit anak saya , time dia pukul org tu mmg saya marah dan kdg2 babap jugak tgn dia . p/s : anak saya juga aktif #firstmom #ingintahu #firstbaby

10 Balas

Jgn marah2 dia mommy kesian baby kecik lagi tu , tapi kalau setiap kali dia buat cmtu awk ckp elok2 jgn buat cmni tau tkbaik nnti allah marah walaupun dia tk faham lagi awk ckp je cmtu sampai dia faham hehe 😊

6mo ago

tq teguran ya 😊tapi saya marah bukan marah bebetul sis , saya marah untuk dia tahu yg saya marah saja tak gertak2 pun . babap pun babap main2 jaa