Susu anmum

Hi mommies, saje nak tanya siapa yg nak susu anmum materna for free i nak kasi sebab tak serasi dengan i, baru minum sekali je so susu tu still banyak lagi. If anyone yg nak can hit me up, area ampang thank you 🥹🫶🏻

1 Balas

hai mommy. saya tolong keluarkan soalan mommy drpd unanswered feed ye,so that makin ramai dapat baca post mommy. good luck ❤

2y ago

Thank you so much mommy farhana, Semoga dimurahkan rezeki awak ❤️