For sell Anmum Materna chocolate 2 box

4 Balas

Syg nye. Sy baru je beli susu anmum😂 gemuk sgt tu brp berat? Sy minum susu anmum ni selang sehari ja. Minum pg sekali. Kang org ckp manis tp sy xde sangkut gdm dan susu anmum je boleh telan yg choc. Susu lain try muntah balik hehe. Smoga ada yg beli🤲🏻

Semua susu baru lagi ya, new box x pernah buka. Mummies tolong up / share kat kawan2 ye thank u so much 🫶🏻

berape berat puan yg sampai doc ckp da tlalu gemok?

anmum ni ada gula...awk kene tukar jenama susu lain...

1y ago

yeke? sy pun minum susu ni risau pulak