Hantar Taska anak 3 bulan

Hi mommies. Saja nak sembang sembang. Macam mana mommies punya perasaan ya bila kena hantar anak taska sebab dah nak masuk kerja? Saya masih lagi mencari taska area bangi. Tengah mencari tu hati ni rasa sedih aje nak hantar anak dekat orang luar 🥲 takut sangat bila baca macam macam case penderaan baby. Adakah saya terlalu overthinking? Nak berhenti kerja, tapi keadaan ekonomi tak mengizinkan. Kadang saya terfikir saya nak berhenti kerja dan jadi pengasuh sambil sambil jaga anak sendiri 😂 Ada tak ibu ibu yang ada suggestion taska yang memang dipercayai area bangi? Saya ada scroll website jkm untuk tengok taska berdaftar. Search satu satu nama taska yang ada dalam list. Tengok facebook tasks taska, ada certain taska yang share apa activity untuk baby, contoh macam sensory (which I am looking for that kind of taska) Apa lagi ya perlu saya buat untuk tapis taska yang betul boleh dipercayai? #bantusharing #firstmom #advicepls Semoga anak anak kita sentiasa dilindungi Tuhan. Jauh dari segala benda benda buruk bila kita tak ada bersama dia 🥹

11 Balas

albaghdadi childcare. sgt bgus n recommended..tp kt bkt jalil la. boleh contact 0174306030 ckgu Fairuz Nadiah