newborn needs

hi mommies pwede po ba makahingi ng full lists ng mga gamit ni baby? baka kasi may makalimutan pa po ako .TIA.FTM po 😊

3 Replies

-Atleast 3sets ng barubaruan long & short sleeves and sleeveless, pajamas, shorts, socks mittens & bonnets -Onesies & frogsuits -Bath towels, receiving blankets, muslin blankets, lampin, bibs -Baby oil, bath soap, nappy cream, manzanilla, 70% alcohol, betadine, thermometer, nail cutter, baby wipes, cotton balls, hair comb or brush, nasal aspirator, baby buds -Comforter with bolsters -Feeding bottles kayo na po bahala kung mag ccrib kayo or rocker..

4y ago

thanks po mommy 😊

Momshie, may list ako dyan ng ipeprepare mo for delivery including baby stuff. ♥️ https://morenamom.com/whats-inside-my-hospital-bag-jujube-bff-short-review/

4y ago

thnks po mommy 😊