Natural Induce

Hi Mommies. Preggy kalini consider high risk and kena serah diri 38 minggu. Nak minta petua mommies berpengalaman utk natural induce sbb nak try bersalin normal. Please share mommies 🥰 #advicepls #ingintahu

2 Balas

sy pun doc ckp kena serah diri 38w nanti. risau juga kang serah diri buta2😂 ada yg kata kena byk berjalan/jalan itik/senaman butterfly/minum air kelapa fresh/squat/bykkan bersama. tu je la sy baca dari mommy2 kt sini.

natural induce paling berkesan adalah bersama suami 🤭 saya anak first je berkesan. yg lain 2 anak induce. cuba segala macam petua tak jalan pun