Hospital bag

mommies po na nanganak sa private hospitals, ano ano po kailangan na dalhin na gamit for baby?

6 Replies

ako po sa Our Lady of Lourdes Hospital sa Sta Mesa. I prepared 2 bags. For baby: newborn diaper, swaddle/blanket, newborn clothes, mittens, socks, baby bath wash, towel, going home clothes. For mommy: Daster / Pajama, socks.. (Nakalimutan ko na rin ung iba pero search mo mommy sa net.) they dont allow feeding bottles kasi breastfeeding advocate po sila.

5y ago

you're welcome! 😊