Contractions

Hi mommies, penah tak siapa2 kat sini yang Ada tanda mcm nak bersalin sakit pinggang bwk ke perut depan dalam mase 5-10 minit ? Sebab saya Ada rasa mcm tuh kali nih first time kene, before this Tak penah sakit pinggang and sakit kt perut jee tapi akan hilang sendiri. Dah pegi hospital utk cek tapi dr kate jalan tk buka lagi #38week4days #firstbaby

1 Balas

Hi, Puan. Saya pernah rasa macam tu. Saya bersalin tepat 37 weeks. Rasa sakit pinggang yang tak boleh nak describe. Rasa sakit tu datang pukul 4pm, kejap sakit kejap tidak. Then pukul 6 macam tu, saya rasa macam ada air yang mengalir. Tak banyak, tapi terasa la air tu keluar. Pukul 9pm pergi hospital, doctor check bukaan dah 4cm.