Depression

Hi mommies, penah ke experience depression/ anxiety during pregnant ni? Boleh ke bgi tips? Saya kerap berfikiran jauh/negative. Saya taknak effect baby saya. Is it bes of saya stress kerja? Skrg saya 4 months preggy 😢 #firstbaby #bantusharing

1 Balas

If stress because of work why dont you take leave? Amik cuti utk rest kan minda utk 2-3 hari pun jadi la. And pasti kan amik cuti bekerja tu kita btul2 rest and relax. Dpt kan positive vibes drpd org2 yg positive utk kita jadi positive . Take care awk !

3y ago

Thank u awak. Take care too! 🥰