I'm risauuuuu ...

Hello mommies, pagi tadi saya scan doktor berat baby saya 1.5kg tapi skrg saya dah 34weeks, ada tak mommy yang pernah ada pengalaman macam saya?

2 Balas

Hi mommy, tadi saya baru jumpa satu post ttg masalah yg sama, anak dlm kandungan ya kecil. Saya share dekat sini link dia Mudah-mudahan bila ada mommy lain share experience dekat post tu, mommy pun boleh baca sekali. Untuk saya, setakat anak pertama ni, tak pernah experience lagi baby kecil. Mungkin Ibu2 lain boleh share experience dan nasihat cara atasi. Semoga dipermudahkan urusan ye mommy dan moga selamat semuanya. Aamiin 🤲🏻 https://community.theasianparent.com/q/mommy-saya-nak-tanya-ada-tak-mommy2-yang-mengalami-masalah-baby-kecil-dalam/2715605?d=android&ct=q&share=true #TAPsupermoms

sy pun xde pngalamn lg...tp last dy scan 26w, berat bby dh 911g...huhuhu