EBF vs Mixed feeding

Mommies pag direct latch at bottled breastmilk si baby considered na po ba na mixed feeding or EBF pa din siya since wala naman formula?

1 Reply

Exclusive breastfeeding means feeding your baby only breast milk, not any other foods or liquids (including infant formula or water), except for medications or vitamin and mineral supplements. -from https://www.cdc.gov/nutrition/infantandtoddlernutrition/definitions.html#:~:text=Exclusive%20breastfeeding%20means%20feeding%20your,to%20a%20food%20or%20drink.