Warna Najis Bayi

Hi mommies, normal ke warna poop baby mcm ni? Selalu warna kuning terang lagi. Confuse pulak. #pleasehelp

Warna Najis Bayi
3 Balas

boleh rujuk carta warna tahi (baby poop chart). ada penerangan disitu utk warna sekian2

Susu badan ke? Mcm cair sangat je warna tu. Banyak kali tak dia poop? Kot cirit birit

ni mcm kuning pudar.. biasa kuning pekat/mustard.. cirit ke?

10mo ago

baby sya pun mcm ni sehari lebih 3 kali berak, najis kdg wrna pudar kdg wrna mustard juga. kdg dia aktif kdg lemas. pastu bnyak mnum air dr mkn. btw bby sya 7 bulan lebih dah