alahan

Hi mommies, normal ke preggy2 ni tak boleh telan air liur. Berplastik2 kumpul air liur ni ? Makan benda masam tak boleh pulak. Alahan teruk pulak ? #9weekpregnancy

2 Balas

Normal, saya jg gitu. Sediakan plastik ware buat buang air liur dekat saya, bawa kemana2 hahaha. Nanti akan berkurang sendiri pada waktunya.

Yes normal. Tp sis kena minum air juga baru tak dehydrate. Mkn gula yg ade cooling. Sama mcm saya dulu😂