Trimester 2. Perut terasa kram/senggugut

Hi mommies. Normal ke perut rasa kram/senggugut? Saya hamil 16 minggu dan first baby jadi risau juga. Memang ada gastrik tapi kekerapan rasa sakit kram ni buat tak selesa kadang rasa nak nangis. Perut memang lapar tapi masih tiada selera makan..

1 Balas

kalau puan mkn, mungkin boleh selamatkan nyawa bayi. minum susu je pun takpe. telan je apa yg mmpu ditelan. nyawa bayi lg penting. kuatkan semangat ye

2y ago

terima kasih puan atas maklum balas. itulah, lapar tu ada. makannya masih memilih. 🥲 sebab ada muntah darah juga tempoh hari selepas berbuka. mungkin dehidrasi...