Sakit tempat czer

Hi mommies, normal ke klau rasa sakit bila sentuh / ter tekan kat bahagian saya bulatkan dlm gambar tu? . Hari ke 21 selepas czer. P/s: Gambar google ya, bukan gambar perut saya

Sakit tempat czer
9 Balas

Jangan tekan2 sis luka dalam ambik masa untuk pulih… Sis awal lagi tuu… Saya anak 2 3 tahun pon still rasa sakit pedih macam kena turis pisau…

Normal saya dh 42 hri nak mandi sental perut buang daki pon tkleh kena lembut2 je.. Pedih

sma sis sa pun rsa skit lgi bhgian yg sis bulatkan tu🙏sa bru 18hri😓kli k2 sda czer

1mo ago

tgk mcm saya dh 21 days 0.05 mm jahit tu dh buka balik sakit gila pedih sentuk pun x leh duduk bagun baring pun susah sgt

Normal.. sy begitu jg.. tp jgnlah tekan2 perut tu

Saya ingat uterus nk kecut. Saya pun sakit yang sama.

1mo ago

Saya 19. Hmm saya tahan je ni. Kalau sakit sangat kena makan paracetamol 🥹

kalau rasa pedih ii tue normal ke

1mo ago

Ye sama la pedih kulit, nak sental daki2 pun risau sbb sentuh je sakit

sy xpedih tp gatal2