Tiada alahan 1st trimester

Mommies, normal ke kalau tiada alahan waktu 1st trimester? Ikutkan dah nak masuk 7weeks. #Taktahusebab anak first ☺️

2 Balas

normal sis...Alhamdulillah xde alahan...kalau ada xlarat bdn nk tanggung...😉..mcm sy dlu dri awl langsung xde alahan...xmcm org pgnant...😉..jnji sis n bby sihat da ckup...

normal ,ada ibu awl2 dah kena ad yg ptengahan baru alahan tu dtng..jgn la mintak kena ..klau xad alahan sampai nk bslin Alhamdulillah la rezeki sis😁😁