6weeks pregnant

hi mommies… normal ke kalau 6weeks 5days tapi bila scan tak nampak apa2 lagi… 🥹

5 Balas

sya scan pun 6w6d ada kantung jer .tu pun pgi scan sbb ada spotting ..tpi prnh kguguran dulu ..dktr just ckp antra trlalu awal or kndungan tak jdi..doakan kndungan sya okay n spotting stop 😊

Hi mommies .. it’s depends doc ckp , mcm sy 6weeks 3days buat scan mmng sgt kcl Tapi dh ada heart beat tau .. mcm mommies within 8-9 boleh scan semula Insyaallah boleh Nampak

Normal sis . Slalu awal mcm nie nmpak kantung ja lagi . InsyaAllah nnti nmpak tu ☺️

Minta scan ikut bawah, masuk dari vagina. Inshaallah nampak dgn jelas.

Ada nampak kantung tak sis