Normal kah?

Hi mommies. Normal ke 12weeks ni perut masih kecik? Dan saya first mom dan takda alahan. Lepastu awal kehamilan, payudara saya membesar dan sensitive tapi sekarang tak sakit pulak. Saya overthinking dekat seminggu dah sampai mimpi saya keguguran. Saya takut nak check sebab saya takleh nak terima kenyataan kalau betul

14 Balas

sy 17w bru nmpk sis.. tu pom kecik jer.. ank sulong kalau kurus plakk mmg gtu org kata