10 weeks heartbeat baby

hi mommies, normal ke 10 weeks heartbeat baby tak de lagi? risau sangat. tanda tanda gugur pun tak ada 🥲#pleasehelp #firstbaby

2 Balas

Jangan risau sis , InsyaaAllah ada . Berdoa banyak , positive mindset . Lain orang lain journey dia , maybe after 12 weeks ni akan ada heartbeat . Sebab period sis tak teratur jadi saiz kandungan tak sama dgn kiraan lnmp .

2y ago

baik sis. thank you so much 🥺🙏🏻

hi sis, saya pun alami perkara yg sama. okay kah tu?

12mo ago

okay. saya dah bersalin pun hehe. after 1 week saya pergi scan semula tp dekat different clinic. cs previous clinic dah suruh refer pakar tapi saya tak pergi sebab yakin baby masih ada 🤧