Boleh ke makan panadol biasa kalau sakit kepala sangat

Hi mommies nk tnye sy tklarat sngt dan sakit kepala jadi saya makan panadol satu biji malam tadi,pastu tibe ii perut saya sakit dan mengeras, saya dah 8weeks dah, kepala saya dah kurang sikit pening , cuma sakit cramp perut, rasa nak kencing selalu, baby saya okay ke eh? Ikutkan 8weeks dah 2 bulan lebih kan, ada nampak baby bump dh ke🤣#firstbaby #ingintahu #firstmom

Boleh ke makan panadol biasa kalau sakit kepala sangat
16 Balas

boleh makan panadol biasa tu kalau dah tak boleh tahan. baby bump tu kadang2 nak masuk 4 bulan baru boleh nampak. ikot badan org jugak 😂

Saya 20weeks baru nampak bump..panadol prnah saya ambil sbb sakit kpala dulu, masa 12-13weeks kot

sy makan juga masa kepala sakit sangat..tapi sebiji jer..500mg..jgn ambil kuat sangat..😊

Boleh makan sis, saya pun dapat dr bagi sebab masa mula2 pregnant tu badan lesu sangat

baby bump 2 bulan tkde lagi . kalau ada tu buncit . 5 months above bru nampak

boleh