maternity pad apa okay dan selesa?

hi mommies nk tnya maternity pad brand apa yg ok dn selesa , dulu masa bersalin anak sulong saya pakai madame punya pad tapi agak keras sikit , kalau pakai pad biasa overnight punya agak2 ok tak eh?#advicepls #secbaby

9 Balas

Base on pengalaman sendiri, madame ok soft cuma yg sy xsuka, dia x menyerap darah, dok rs basah2 lg kt area miss v tu. Sy mlm pkai pad biasa jenis overnight 42.5cm, serap darah elok, xde rs xselesa bila pkai lama, mmg btl2 menyerap, even pggng dkt tmpt darah tu pon tgn kita xde kesan darah