maternity pad apa okay dan selesa?

hi mommies nk tnya maternity pad brand apa yg ok dn selesa , dulu masa bersalin anak sulong saya pakai madame punya pad tapi agak keras sikit , kalau pakai pad biasa overnight punya agak2 ok tak eh?#advicepls #secbaby

9 Balas

tak selesa ke 😢 saya ada beli maternity pad yg wrna pink tu .. besar jugak klau nmpak ..tak tahu slesa ke tak sbb first mom ..tp nsb baik ada beli pad biasa yg sllu guna msa priod yg bsar

2y ago

sy pegang jugak kerasss weihh 😂 mudahan tak sensitive sngt.. tkut jugak kalau kena ruam kat celah 😭