Saiz Perut

Hi mommies. Nk tnya la, sy bru preggy 8 weeks anak sulung. Tp perot besar mcm preggy 5 bulan dh. Is it normal? Ada yg preggy perot besar cm sy x?

2 Balas

Perut saya pun jenis kecik. Mengandung 4x pun semua sama. Masa da sarat tunggu masa pun org ingt baru mengandung 6-7 bulan. As long berat babby normal. Tak payah risau.

Biasanya kalau 2 bulan, baby kecik lagi. Mybe perut awk kot before ni dah muncit. Tu makin naik, ataupun dpt baby twin. ☺️