payudara sakit berdenyut2

Hi mommies.. Nk tnya korg pernah rsa x payudara sakit berdnyut2.. Kdg2 mnusuk2 sakitnya Msa pregg ..Normal x?

1 Balas

normal sis.. no worries... kdg lepas bukak bra tu pun sakitnyeeee la.. sbb persediaan utk sel2 produces susu... lama2 die akan kurang rasa sakit tu.. permulaan....

5y ago

Harap2 smuany ok la... Sy mula2 je cpt naik angin msa xtau lgi pregy, skg alhamdulillah.. Mrh2 pun dh kurng sakit2 tu pun dh kurang.. Tggl nipple je xkurng2 skitny😣