Sakit payudara

Salam hi korg nk tnya knp ye sakit payudara sebelah je rasa pedih,nak baring kiri kanan pun susah.rasa sakit sgtt..sy baru 15week.normal ke tu ye #seriusnanya #firstbaby #firstmom

2 Balas

saya pernah macam tu masa awal kandungan, lepastu rasa tak selesa dah pakai bra sedia ada, last sekali jalan penyelesaian saya beli bra lain yang untuk ibu, tu jee yang kurangkan bengkak malam tidur memang tak pakai bra

sy pun 15 weeks skrg.. heheh perasan bila mandi ada kerak susu kat puting.. sakit2 gak.. maybe persediaan. jgn urut yea.. tak bole.. mendorong contraction bg br je