Kering bawah payudara

Hi mommies, nk tnya kenapa bwh payudara saya ni kering smpai dh truk jdinye...saya mmg jenis tk sapu losyen apa semua..mule2 dia merekah je lama2 dia jdi sakit pedih pastu tinggalkan parut2 pelik bwh payudara ni..sebulan skli mesti akn jdi pedih dan sakit pastu dia dh sembuh then jdi balik..parut tu dia pelik bentuknye😭 #pleasehelp #bantusharing

1 Balas

mcm ni, sis siap2 tangkap gambar yg mana terkesan tu. esok jumpa doktor tunjuk gambar terus. kalau jangkitan ke, alahan ke, dermatitis ke doktor akan bagi ubat yg sesuai. mesti ada jalan dia kalau betul rawatannya jgn risau sis ea. harap cepat2 pulih