Puting buta

Hi mommies. nk tnya kalau hujung puting tak timbul mcm mana ya? saya susu badan ada. tp baby nk hisap jenuh picit nk bg ada puting

5 Balas

sy dulu pn mcm tu..tpi misi bg tip utk timbul puting..urut pd hujung puting..terik² slow hujng puting.. insyaallah..akn timbul..buat mse tngh ngdung..kalu dah ada bby pyah la sikit

bukan picit dear. guna teknik sandwich utk susu kan baby. ataupon awak boleh guna shringe atau nipple pullar utk timbulkan nipple awak

sy gna breastpum utk timbul kn puting tu.alhamdulillah bby dpt minum susu dgn baik🥰

Beli nipple puller.. nipple shield pun ok tapi bg sy susa sbb asyk tercabut..

7mo ago

yup betul tu. nipple shield ssh suka trcabut. lgpun nnty bby dh biasa dgn puting yg timbul mcm niple shield tu dia tknk dah puting kita yg tenggelam

nipple shield