asthma bersalin normal

hi mommies.. nk tnya ad x yg dlm ni ad asthma smasa mgandung n berjaya bersalin scara normal? nk tnya procedure nye mcm mne? nnti sblum beranak ad on nebulizer x?

1 Balas

Sy mengandung anak pertama & ke-2 kena asthma. Mase tu alhamdulillah boleh normal cuma sblom laluan buka besar nurse akan bg neb dulu. Tgh2 meneran sedut inhaler. Nasihat sy 1, sis jumpa doc minta pendapat utk guna symbicort. Ni lebih bagus pada sy sbb pengalaman peggy num3 dah xperlu neb.

1y ago

sympicort tu pump k sis? sbb sy skrg ni pkai yg budesonide n salbutamol