Assalam..hi momies.. nk tnya.. ad x yg bby nye ad ruam kat leher..cmana nk hlgkn..help..

Ruam susu ke..sbb cuaca panas..ada cara x nk tangani..tq. #firstmom

2 Balas

saya pakai sebamed lotion .. awal2 ruam dia teruk leher ke kepala.. ada suh pakai bedak.. tapi jadi mengelupas... saya pakai sebamed slowly hilang...

2y ago

🥰

Iya sama macam saya pakai losyen sebamed juga. Alhamdulillah serasi. Lepas mandi lap kering-kering lepas tu sapu losyen.

2y ago

thanks ya awk