Period atau pregnant ?

Hi mommies, nk tanye tanda ape ye keluar mcm ni ? Saya dh lewat period 3 hari.. cek upt tpi negatif.. simpton loya, muntah angin, geli tekak, bhgian puting rasa sakit, sakit pinggang, beberapa hari kebelakangan asyik rasa penat nk tdur je.. Tp mslh sy period xteratur hmmm.. so xtaw ape tanda cmni.. boleh bantu sy 🥺

Period atau pregnant ?
1 Balas

sama cam saya confuse btol..awk dh p klinik ke

3y ago

Saya dah 3 hari keluar mcm ni termasuk harini.. pagi tadi keluar ade drah mcm bentuk benang tpi sikit je.. harini pegi klinik.. hmmm confius sgt..