Lower Abdomen Cramps

Hi mommies, nk Tanya, pernah x experience lower abdomen cramping and sharp pain in right lower abdomen. Saya pregnant 15 weeks, dari mula pregnancy selalu ada lower abdomen cramping, lepas masuk 2nd trimester ni makin kerap pulak cramping. Dah pernah Tanya Dr kk and clinic, they said kalau xde bleeding then don't worry. Pernah sekali cramping seharian, tapi no bleeding, bila buat ultrasound Dr cakap baby is fine. Sbb apa eh sakit mcm ni? Cramping ni usually last around 5 mins mcm tu..

1 Balas

Braxton Hicks? Awalnya.. Tp as long as xde bleeding ok je tu.. Alert je la..