Kursus masuk LR

Hi mommies.. nk tanya mommies sume laa. Betul ke kalau suami nk teman masuk LR kena pergi kursus dulu? Sorry sy first mom jd nak prepare laa apa patut.. harap boleh membantu! Thanks

4 Balas

Setahu saya tak perlu kursus. Saya pernah bersalin hosp kerajaan. Nurse just tolong call kan husb untuk naik labour room sebab masatu saya dah tak larat. Just kena buat pcr je.

Saya bersalin hospital hsi. Nurse cakap tak perlu buat apa-apa COVID test pun tak perlu. Semoga dipermudahkan urusan mommy❤️

tgk hsptl mana yg u nak bersalin. klu situ suami blh teman dlm LR..kena tanya hsptl kat mana tmpt kursus.

Hospital melaka kena