Baby demam

Hi mommies nk tanya anak saya demam dh jumpa doctor dapat ubat pg td . mlm ni saya lepas bg dia susu nk letak dia atas katil tetiba dia mcm trsentak knp ye mcm tu ni kli kedua dia demam . first masa bln 5 biasa je klini mcm lain

1 Balas

Berapa suhu baby?

10mo ago

Oh mungkin sebab reaction anak tengah panas kot. Sentiasa lapkan anak dengan air suam, bagi ubat on time, pakaikan pampers je. Kalau awak risau, bawa baby jumpa doktor semula ya.