Kulat susu

Salam.. Anak sy ada kulat susu yg tebal.. Td bawak pegi klinik untk amek ubat.. And dia bg ubat ni dgn ubat demam skali.. Tp anak sy x demam😅 ubat kulat susu ni dia soh letak kt lidah baby.. Tp sy mcm was2 nk letak.. Sb td nurse tu cakap mcm x jelas psal ubat ni.. Ada spe2 x prnh dpt ubat cmni? Btul ke baby blh telan ubat ni? Anak sy baru 4 bulan.. #pleasehelp

Kulat susu
2 Balas

klu Dr yg preskrip mksudnye slamat la utk baby.. memg tu la ubatnye.. sapu nipis2 je kt kulat susu tu..

xde pengalaman