SAKIT KAKI

Hi mommies, nk tanya ada yg memang sakit kaki tak during pregnancy? Saya baru 19 weeks +, tapi selalu sakit kaki belah kiri. Bahagian otot betis & tendon paling sakit #firstmom #ingintahu #pleasehelp

1 Balas

Hi sis. Awak bekerja ke? Kalau saya masa hamil bekerja, Alhamdulillah takda pula sakit area betis cuma 2nd trimester 2 kali macam tu bengkak. Mungkin sebab kaki tergantung bila duduk di kerusi atau berdiri agak lama

2y ago

Oo mungkin juga. Boleh minta nurse check ye. Sama²