Mucus plug

Hi mommies.. ni mucus plug kan?

Mucus plug
3 Balas

kalau ada keluar darah segera ke hospital. nurse and doktor selalu pesan macam tu. sebab kita taktau keadaan anak dalam perut. 😉

1y ago

Dah pergi.. bukaan baru 1cm. Doc suruh balik dulu 🤣😅

sis rasa sakit2 tak perut sebab saya ada kluar jugak tp xda darah . nurse suruh standby je . kalau perut sakit terus ke hospital

hi mommy berapa week dah ...terus ke hospital sebab ini campur darah...

1y ago

38 weeks. Alhamdulillah sy dah selamat melahirkan sis.. kluar mucus plug pastu the next day ketuban pecah.. next day lagi beranak dah hehe 🥰