39w1d due 28/11

Hi mommies, nakk tanya macam ni kira lendir darah ke keputihan ye ? pinggang dah start macam sengugut tapi boleh tahan lagi. Esok last checkup dekat kk 🥹#firstbaby #ingintahu #pleasehelp #firstmom

39w1d due 28/11
2 Balas

xperlu tggu appointment kk. terus pergi pac awak. contraction level tolerance setiap org tak sama awak. takut awak sebenarnya dh contraction tp awak punya level tahan tu awak xrasa sakit. lgpon awak dh 39w1d.

7mo ago

betul. sbb ada mommy pergi2 pac bukaan dh besar. atleast bila pergi hospital doctor boleh check. jgn takut kalau xde pape doctor bg je balik.

dah pergi hospital? any update?