perancang kehamilan (Norriday)

Hi mommies, nak tny..spe yg ade consume pil perancang nottiday, sy sejak amek pil tu, period sy selang seminggu..7 hari period, 7 hari suci..dan begitulah seterusnye... Persoalan sy, why eh??

2 Balas

Itu bkn period sis, period kena brhenti 15 hari bru blh kira haid baru..kena tukar perancang tu, mngkn xsesuai

sy mkn pil noriday jugak, tp period okey jer . mayb hormon sis kott, nanti refer nurse lg baikk . blh mntk dia terang kann knpa jd mcm tuu

5y ago

ok sis, sama2