Scan Jantina Baby

Hi mommies, nak tnya, scan utk tgok jantina baby scan apa ya? 2D 3D 4D? maaf ni first baby xda pengalaman 😅#firstbaby #ingintahu #1stimemom

4 Balas

Kalau nak tengok jantina baby shj boleh buat gender scan/growth scan. Tapi kalau nk tengok semua boleh buat detail scan 2D yg ni complete check keadaan bayi dan harga mahal sikit berbanding yg lain. Nak tengok muka bayi boleh buat 5D scan akan check gender skali. Boleh tanya klinik yg puan nk pergi tu ya berkenaan pakej yg ada sbb harga setiap klinik lain2.