Bayi selalu tersedak semasa baring

Hi mommies, nak tnya kalau pernah ada pengalaman bayi mommies selalu tersedak semasa baring/tido walaupun dh sendawakan dan dukung bayi stgh jam sblm baringkan. Bayi sy (umur 2 bulan) selalu mcm ni. Sebab air liur ke? Thank you

1 Balas

kalau awak tengok baby tersedak, awak check dalam mulut anak. mungkin ada susu bertakung kat tekak dia, atau pun air liur bertakung. nak elakkan baby tersedak, awak baringkan baby secara mengiring. supaya bila dia tersedak, susu tu boleh keluar dari mulut.

1y ago

Okay, thank you, sis👌🏻✨