Minyak yu yee

Mommies nak tnya.. Boleh ke sapu minyak yu yi masa pregnen dkt perut.. Saya kembung perut teruk laa

3 Balas

sy kerap kembung jgk hr tu jgn biar perut kosong lama sis. mkn sikit walaupun xlalu kena mkn elak masuk angin. sy sapu mnyak kelapa dara je usap pelan2 kat blkg bdn n pinggang bhgian perut pun pelan je sapu smbil bca alfatihah 7x hembus. niat dlm hati nk sihat. inshallah sendawa dan buang angin skli nnt. moga perkongsian sy ni manfaat n mudahan beransur hilang mslh kmbung perut sis.

tak boleh letak mintak panas kt perut. klau mcm sy perut kembung masuk angin. sy mntak hsband letak and urut2 dibetis saya. alhmdulillah better

xboleh la awk. buat air halia homemade