tanda2

Hi mommies... Nak tnya apa tnda2 keguguran ya? Bleeding with clot. Tp xda sakit2 pinggng atau perut

4 Balas

Saya bleeding seminggu berturut2 dari spotting sampai ar darah keluar alhamdulillah tak da rasa sakit pown sepanjang bleeding tuu cuma sakit semasa hari keguguran darah turun tak henti2 scan kantung doc ckap da takda.. So x kena cuci or pape.. Alhmdulillah janin tu pown keluar masa saya dekat rumah btw saya keguguran masa 9w

5y ago

Sma sis.. Sy pun pjj ngan husbnd.huhuhu.. Hrp2 kita dpt lgi rezeki akn dtg. Dan mngkn lebih baik dr skrg.

Baik sis g jmpa dkter, sy pun mcm tu jmpa dkter.. Tp Allah lbih mnyanyangi nya.. Sy keguguran jgk

5y ago

Ok sis. Esok nak jmpa dr pergi scan rahim.

Silent miscarriage...bleeding tapi x sakit

5y ago

Bleeding sikit2 tp berhari2...bila scan rahim sdh clear...so bila bleeding with clots kena cepat p hsptl..

Bleeding. Time nak keluar tu je sakit.

5y ago

Oooo mcm tu.... Okay sis.