Period selepas gugur

Hi mommies, nak tny. Mcmna flow period pertama selepas gugur. Adakah banyak dr biasa, sikit dr biasa, spotting atau mcmna. Boleh share pengalaman tak? #bantusharing #pleasehelp #FTM

5 Balas

Darah keluar macam biasa. Yg paling best takde sakit sengugut sebab doctor cuci rahim masa miscarriage. Doctor korek2 sampai keluar darah beku, darah lama yg menempel dekat rahim. Puas hati betul tgk darah beku tu

9mo ago

Sis miscarriage usia kandungan berapa minggu?

kalau macam saya after gugur before this period punya darah kurang sikit dari biasa. then after few months darah period saya back to normal. but benda ni depends on person. setiap orang tak sama.

9mo ago

Terima kasih atas perkongsiannya

Saya flownya macam sebelum mc. Tapi senggugut tu saya boleh handle tak macam sebelum mc. And now period kali kedua tak datang lagi. Upt pun still -ve

darah period saya lpas gugur kluar byk dari sblum gugur,, lekat ngandung 5 bulan lpas gugur

selepas gugur, meaning right after gugur or what?

9mo ago

Gugur and the next month period. How is the flow of that period. Sbb pernah terbaca kata lebih banyak dr biasa.