Susu Formula

Hi mommies! Nak tanye, susu brand ape yg bagus utk newborn? Nak standby jek. Kalau boleh, mmg nak fully breatsfeed.

10 Balas

Bg breastfeed je, bg susu formula x bagus, xde antibodi nanti dpt mcm2 penyakit..x kuat imun

1y ago

ye sis.. mcm diri saya sndri.. mmg Nk bg baby BF. mindset mmg dari awl pregnant sis. tapi yela.. rezeki sya susu badan ada. tapi sikit je. x cukup nk bg baby air susu setiap 2jam. so doctor kk srh sya topup. bagi susu formula. alhamdullilah baby ok. x semua org ade susu badan meriah sis. jgn la singguh kn hati para ibu2 yg susu badan sikit. rezeki ibu2 x sama.